BENVINGUTS AL NOU WEB DE SAU

Benvinguts a aquest nou portal, creat amb la intenció de recordar i preservar la memòria de SAU, un dels grups més significatius de la història cultural del nostre país i que, malgrat no existir físicament, segueix comptant amb una gran multitud d’amics i seguidors. A tots ells els dediquem aquest web.

Des d’aquí, tenim la intenció de compartir tots els records que, des dels inicis de SAU, s’han anat acumulant a l’arxiu del grup: fotografies de professionals, fotografies enviades pels seus seguidors, entrades, backstage, premis, imatges, retalls de premsa, pòsters i tota mena de material que, durant tots aquests anys, ha estat respectuosament guardat.

Va ser el 31 d’octubre de 1987, a Les Tallades, la casa-local d’assaig on aleshores vivia el grup, que SAU es va presentar en públic. En aquell moment, però, ni tan sols es deien així. Encara sense nom, eren “els de Sau”, tal com es referien a ells els osonencs. Ningú predeia encara l’èxit que arribaria a assolir el grup. I d’això ja fa 30 anys... També ja en fa 18 que l’enyorat Carles Sabater ens va deixar i, en conseqüència, que SAU va deixar d’existir com a grup. Era el 13 de febrer de 1999. SAU, amb un recorregut de només 12 anys, ens ha deixat un gran llegat en forma de records, discos i cançons.

Gairebé 20 anys després de no existir, durant tot aquest temps, tant els seus fundadors, Pep Sala i Joan Capdevila (juntament amb Carles Sabater), com els seus seguidors, amics i simpatitzants, han mantingut viva la flama de SAU i la memòria de Carles Sabater, cadascú amb els mitjans de què disposa i amb un gran respecte.

Potser ha fet falta tot aquest espai de temps per adonar-nos i plantejar-nos seriosament que, d’alguna manera, s’havia “d’oficialitzar” la memòria de SAU, posar ordre a tot el desori causat durant aquests 20 anys d’inexistència del grup i, sobretot, transmetre, deixar constància, donar a conèixer, la història de SAU a través del testimoni directe dels qui ho van viure des de molt endins.

Aquest web ha estat possible gràcies al beneplàcit dels fundadors de Sau, Pep Sala i Joan Capdevila, i a converses mantingudes amb els testimonis dels quals parlàvem: músics, tècnics, managers, AR, fotògrafs, “pipes”,...

Així doncs, us convidem a assaborir aquesta web. Us la presentem inicialment amb apartats bàsics, però elaborats amb el màxim rigor. A l’apartat “SAU”, i en forma de capítols, podeu llegir-hi la història del grup. A la discografia, hi trobareu detallats tots els discos que el grup va editar durant la seva existència, i els que s’han editat posteriorment. A “En concert”, hi apareix una relació de tots els concerts del grup. I, finalment, l’apartat “Media” és una secció que anirà creixent amb vídeos i fotografies, però, de moment, hi trobareu tots els videoclips oficials de SAU. I és que aquest és un web que ja neix amb la intenció de créixer i també d’esdevenir un testimoni rigorós de la història de SAU, així com de les persones a qui representa.

Serà a través de les xarxes socials creades expressament per a l’ocasió (“Grup Sau” i Facebook i “oficialsau” a Instagram) on s’aniran comunicant totes les actualitzacions importants que es produeixin al web, a banda de publicacions relacionades amb SAU. Ja us avancem que, actualment, estem treballant en un interessant nou contingut: un Museu Virtual de SAU.

Esperem gaudiu moltíssim d’aquesta pàgina. Per a qualsevol idea que vulgueu aportar (o error que detecteu), us podeu posar en contacte amb nosaltres a info@sau.cat

SAU PER SEMPRE!

 

Tornar al llistat

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.

Accepto